ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ

Εκτυπώσεις Ψηφιακές και Offset!

Η ποιότητα στις εκτυπώσεις είναι πλέον πολύ σημαντική.
Είμαστε στις γραφικές τέχνες με εμπειρία και εξειδίκευση πάνω από 18 χρόνια, διαθέτοντας μια πλήρη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής offset, ψηφιακών & μεγάλου μεγέθους εκτυπώσεων ώστε να μπορούμε να σας καλύψουμε σε κάθε σας απαίτηση.

Στην εταιρεία μας όλη η διαδικασία σχεδιασμού για παραγωγή και εκτύπωση εντύπων, καρτών, μπλοκ, ετικετών, και πολλών άλλων προϊόντων από την εισαγωγή δεδομένων, μέχρι την εκτύπωση του τελικού προϊόντος, ελέγχεται αυστηρά. Άλλωστε είμαστε η πρώτη εταιρεία γραφικών τεχνών στην Αργολίδα που ακολουθεί πρότυπα πιστοποίησης ISO. Οι εκτυπωτικές μηχανές μας καλιμπράρονται καθημερινά παρέχοντάς μας τέλειο αποτέλεσμα ποιότητας σε κάθε σας παραγγελία. Οι χρόνοι παράδοσης πλέον, με τα μηχανήματα που διαθέτουμε, μπορεί να είναι ακόμα και αυθυμερόν!
Καθημερινά βελτιωνόμαστε… ελάτε να σας το αποδείξουμε!

Επιγραφές Παντός τύπου!

Την τελευταία πενταετία δραστηριοποιούμαστε με ιδιαίτερη επιτυχία και στον τομέα των επιγραφών, με ειδίκευση στις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους και στις λοιπές δραστηριότητες του κλάδου αυτού.Ήδη κατέχουμε την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών στην ευρύτερη περιοχή του νομού. Άλλωστε τα έργα μας το αποδεικνύουν…

Διαθέτουμε μια πλήρη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής στον τομέα των επιγραφών, που σχεδιάζει και κατασκευάζει επιγραφές, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Επίσης διαθέτουμε τεχνογνωσία που σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας δημιουργεί το τέλειο αποτέλεσμα όσον αφορά την επιγραφή σας, την ψηφιακή εκτύπωση, την θερμομεταφορά, την κάλυψη οχημάτων, τα αυτοκόλλητα βιτρίνας.

Ταπετσαρίες Αυτοκόλλητο ύφασμα, Ταπετσαρία Βινυλίου, Χάρτινη ταπετσαρία

Η εταιρεία μας προσφέρει μοναδικές λύσεις στην επένδυση τοίχου, επίπλου, πόρτας, ντουλάπας ακόμα και του δαπέδου σας για επαγγελματικούς, οικιακούς, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η ψηφιακή εκτύπωση, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ταπετσαρίες με τα σχέδια της επιλογής σας. Η δημιουργία ταπετσαρίας μπορεί να εκτυπωθεί σε οποιοδήποτε μέγεθος ή ποιότητα επιθυμείτε.

Ετικέτες Νέες Επενδύσεις...Νέες προπτικές

H εταιρεία μας εδώ και πάνω από 18 χρόνια βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό του επαγγελματία και καθημερινά εκτυπώνει για εσάς με συνέπεια, ποιότητα και οικονομικές τιμές εκτυπώσεις offset, ψηφιακές και μεγάλου μεγέθους, σήμερα ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της αγοράς και δημιουργούμε ένα νέο ανεξάρτητο τμήμα ετικέτας και συσκευασίας με την εμπορική ονομασία labelart.gr, σκοπός μας είναι η έρευνα, ανάπτυξη, σχεδιασμός και εκτύπωση προϊόντων που απαιτούν ταυτότητα και ειδικότερα ετικέτα και συσκευασία, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα με πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής αποτελούμενη από 2 νέες μηχανές εκτύπωσης, μία letterpress 8χρωμη με βερνίκι και μία digital web 5χρωμη καλύπτοντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για ετικέτες προϊόντων, συσκευασίας αυτών και παρουσίαση τous.
Σε εμάς μπορείτε να απευθυνθείτε για την ετικέτα σας, όσες και αν είναι οι ανάγκες σας, θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα!

Ιστοσελίδες - Εύκολη αναζήτηση στο google

Είτε θέλετε καινούργια εμφάνιση σε ένα ήδη υπάρχον website ή ένα εντελώς καινούργιο, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι το site σας θα ξεχωρίζει! Η επίτευξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ σχεδιασμού και λειτουργικότητας είναι κάτι που κάνει την εταιρεία pas περήφανη για το τελικό προϊόν που παρέχουμε στους πελάτες μας. Κατασκευάζουμε από μία απλή σελίδα μέχρι πλήρως δυναμικό website ή ηλεκτρονικό κατάστημα.
Προσεγμένη εμφάνιση, ευκολία πλοήγησης, φιλικά στις μηχανές αναζήτησης, ελληνικό μενού διαχείρισης και οδηγίες χρήσης είναι τα βασικά μας κριτήρια για να ξεκινήσουμε την κατασκευή της ιστοσελίδα σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να μπορέσουμε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που θα σας αναδείξουν στο διαδίκτυο δίνοντας νέες προοπτικές στην επιχείρησή σας.

Share This: